EMBOTITS RIUS, S.L. és una empresa familiar amb una llarga tradició (des de 1926) en l'elaboració d'embotits de qualitat i de productes carnis de porcí.

Situats a la comarca del Barcelonés, on es dona una immillorable ubicació per a tal de minimitzar els temps de transport de mercaderíes tant per els nostres proveïdors com per als nostres clients per tal de protegir les cadenes de fred, sumat a l'experiència que donen tants anys d'activitat i amb la disposició d'unes instal·lacions especificament estudiades i adaptades als criteris de la normativa europea vigent, garantint els més rigorosos controls en el tractament de les carns quant a mitjans tècnics i higiene, ens converteixen en tot un referent de marca blanca i fan que els nostres embotits estiguin entre els més ben considerats per clients de tota Catalunya.

 

Partint dels exemplars més selectes de porcí a EMBOTITS RIUS S.L. realitzem una elaboració a l'estil tradicional d'embotits, amb els seus deguts tractaments per aconseguir que els nostres productes gaudeixin de tan bona fama per la seva aroma i sabor.

 

A EMBOTITS RIUS S.L. a més, som molt respectuosos amb el medi ambient i per això hem dotat a la nostra fàbrica amb els més moderns mètodes per a la reducció d'emissions i transformació de residus sòlids, el que evita qualsevol dany al nostre entorn.

 

Per assegurar la qualitat dels nostres productes en EMBOTITS RIUS S.L., no renunciem a la més moderna tecnologia, però la presentació i el sabor dels millors embotits només s'aconsegueix amb carns de primera qualitat, espècies seleccionades i sobretot la seva elaboració, com a tota la vida.

Scroll to top