Embotits Rius, es una empresa fundada el 1926 especialitzada en el sectors dels elaborats càrnics, i de fabricació de llard per a pastisseries i bolleries industrials.

 

Situada en L´Hospitalet de Llobregat, manté com en els seus origens, una qualitat artesana combinada amb els procediments industrials més actuals, per tal d´oferir el millor producte al millor preu del mercat. Especialitzada també en la marca blanca, ven els seus productes a d´altres fabricants, grans superficies, cadenes de distribució i mercats minoristas.

EMBOTITS RIUS, S.L. és una empresa familiar amb una llarga tradició (des de 1926) en l'elaboració d'embotits de qualitat i de productes carnis de porcí.

Situats a la comarca del Barcelonés, on es dona una immillorable ubicació per a tal de minimitzar els temps de transport de mercaderíes tant per els nostres proveïdors com per als nostres clients per tal de protegir les cadenes de fred, sumat a l'experiència que donen tants anys d'activitat i amb la disposició d'unes instal·lacions especificament estudiades i adaptades als criteris de la normativa europea vigent, garantint els més rigorosos controls en el tractament de les carns quant a mitjans tècnics i higiene, ens converteixen en tot un referent de marca blanca i fan que els nostres embotits estiguin entre els més ben considerats per clients de tota Catalunya.

Llegeix més...
Scroll to top